Tarot


Jag gör vägledning med tarot via telefon, mejl och personliga möten. Vill du veta vad andra har sagt efter en vägledning med mig? Klicka här.

Priser (förskottsbetalning gäller)

Tarot via mejl: 450 kr för ett utförligt mejl och foto på din läggning.

Tarot via telefon: 450 kr för en halvtimmes vägledning. Du ringer upp mig på den utsatta tiden (du får numret av mig).

Bokning och mer info

För att boka en vägledning med mig så skickar du ett mejl till vargadotter@weboflife.se (eller använd kontaktformuläret) och berättar vilken form av vägledning du vill ha (telefon eller mejl).

Gäller det tarot via telefon, så bestämmer vi en tid som passar. Du får en betalningsbegäran via Payson så du kan göra din inbetalning och får också telefonnumret som du ringer upp mig på vid den utsatta tiden.

Gäller det tarot via mejl, beskriv vad du söker vägledning för och har du en specifik frågeställning så är det jättebra. Skicka gärna ett nytaget foto på dig själv. Du får en betalningsbegäran via Payson så du kan göra din inbetalning. När jag ser att pengarna kommit in gör jag läggningen så snart som möjligt och återkommer med din vägledning.

Beroende på hur många som är före kan det ta allt från någon dag eller dagar, upp till en vecka. Du får ett meddelande av mig så du vet när du kan förvänta dig att få din vägledning.

Varmt välkommen!