Jag tyder dina drömmar


John BauerDrömmar är inte ”bara drömmar”. De berättar något för oss, om oss själva och våra liv. Genom att lyssna till dem och tolka deras budskap kan vi må mycket bättre i våra liv. Vi kan börja förstå och acceptera oss själva, känna oss hela och få kontakt med vår inre, kreativa livskraft.

Jag har så länge jag kan minnas haft ett stort intresse för drömmar och drömtydning. Jag har lärt mig mycket om detta spännande ämne genom att studera, läsa och arbeta med mina egna drömmar och med drömmagi, men också genom att lyssna till andra berätta om sina drömmar och komma med tolkningar (”learning by doing”).

Under många år har jag utvecklat kunskap och erfarenhet på detta sätt.

Genom att dessutom lära mig om Tarot har jag också fått förståelse för symbolik och metaforer, det går att använda Tarot för att tolka sina drömmar utifrån ett djupare perspektiv, t.ex.

Det går också att ”resa” tillbaka till drömmen för att t.ex få kunskap eller ta fram sådant som man missade under drömmen, detta är ett gammalt shamanskt sätt att jobba med drömmar. I många äldre kulturer anses nämligen drömmarna vara så viktiga att man samlas på morgonen för att berätta om dem, och få hjälp med att förstå budskapen.

Men det går också bra att gå direkt på symboliken och känslorna i drömmarna och tolka dessa.

love_lettersBeställ din drömtydning

Jag erbjuder enkel drömtydning till dig som vill ha hjälp med detta.

Skicka mig ett mejl med din dröm, beskriv den så noggrant du kommer ihåg och ta upp sådant som vad du såg/hörde i drömmen, vilka som var där, om det var några särskilda färger o.s.v. Det som är väldigt viktigt i en dröm är känslan. Hur du kände i drömmen säger väldigt mycket, så beskriv detta också. Är det en dröm som återkommer så berätta det och gärna om hur ofta du har den.

Kostnad

Drömtydning via (1) mejl: 100 kr (sätts in via bankgiro)

Mejla din dröm till vargadotter@weboflife.se

Välkommen!


Om Åsa

Tarotvägledare, drömtydare och healer. Skriver, gör videos och podcasts för inspiration och i utbildningssyfte.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *