Om mig och hemsidan


Hej och välkommen till Web of Life. Den här hemsidan inriktar sig främst på personlig utveckling och hur vi kan leva och uppskatta livet i alla dess former. Jag använder mig av tarot och erbjuder även hjälp med drömtydning. Utöver det så skriver jag och gör videos och podcasts, detta hittar du i Bloggen.

Jag har även en hemsida om häxkonst & magi, Katten & Kvasten och är du intresserad av det så är du välkommen dit. Den hemsidan har funnits med ett tag, sedan 2010, så där finns mycket spännande, inklusive om tarot.

Det är främst den hemsidan jag använder mig av så där finns det mer att läsa, eftersom den uppdateras ganska regelbundet. Men du kan förstås kontakta mig via den här hemsidan också.

Om mig

Jag heter Åsa Vargadotter, är 44 år och bor i Skåne men är född och uppvuxen i Småland. Jag kom först i kontakt med tarot under senare delen av 1990-talet när jag började intressera mig för personlig och andlig utveckling. Jag har sedan dess utforskat allt från meditation till medialitet och mer därtill.

När det kommer till tarot så är det verkligen ett redskap som jag fastnat för, jag upptäcker hela tiden mer om dessa fantastiska kort och hur jag kan använda dessa i mitt eget liv och för att hjälpa andra.

Jag har gjort tarotvägledning för andra sedan 2010.

Kontakt: vargadotter@weboflife.se